Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Детальніше

26.11.2019

Команда СічФАМ Запоріжжя – срібні призери турніру з футзалу серед лікарів 2019 року!!!

Вітаємо!     Команда СічФАМ Запоріжжя – срібні призери турніру з футзалу серед лікарів 2019 року!!!

    VII Чемпіонат України з футзалу став однією з кращих спортивних подій в історії УФАМ за кількістю учасників та рівнем організації.

     У церемонії нагородження  переможців турніру в Палаці Спорту «Юність» прийняла участь голова Запорізької обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Ірина Бальченко. У своїй вітальній  промові  вона сказала: «Ми поважаємо нашу медичну професію.  Ми цінуємо вашу активну життєву позицію, відданість та любов до спорту. Незважаючи на значну професійну завантаженість, ви знаходите час , щоб займатися спортом. Спорт- це сучасно, це круто. Він, як і медицина, пропагандує здоровий спосіб життя. Він об'єднує людей та країни. Несе добро, злагоду і взаєморозуміння. Дарує святковий настрій і позитивні емоції».

    Спасибі нашій Запорізькій команді  лікарів  СічФАМ за це свято футболу, за самовіддачу, витримку і характер,  за подаровані неймовірні емоції !!! Ви продемонстрували свою майстерність, командну згуртованість, наполегливість та  волю до перемоги, результатом яких стало зайняте почесне ІІ місце!   Вітаємо  Вас з яскравою перемогою і бажаємо подальших високих досягнень!  Переконані, що Вас і надалі чекають спільні незабутні турніри,  нові перемоги та найвищі нагороди, які ви заслуговуєте!

    Запорізька  обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України дякує голові Запорізького осередку ВО УФАМ, лікарю-хірургу КНП «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради Олексію Рясному і його команді однодумців за розвиток футболу та популяризацію здорового способу життя серед медичних працівників Запорізької області.

 



немає новин.

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011121314
151617182021
22232425262728
2930 

Фотодокументи