Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



Детальніше

11.04.2019

Засідання обласного комітету Запорізької обласної організації профспілки України

   09 квітня 2019 року у м. Гуляйполе  Запорізької області відбулося виїзне засідання обласного комітету Запорізької обласної організації профспілки України на базі  Гуляйпільської  центральної районної лікарні. У заході прийняли участь голови міських,  районних,  первинних профспілкових організацій районів Запорізької області, м.Бердянськ, м.Мелітополь, члени обласного комітету.

   На порядку денному розглядались питання здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю та охорону праці, ведення колективно-договірної роботи, соціально-економічного захисту,  стану охорони праці та здоров’я працівників закладів охорони здоров’я.

   Голова Запорізької обласної організації профспілки Ірина Бальченко проінформувала присутніх про перші результати медичної реформи та виклики щодо забезпечення трудових прав та гарантій працівників в умовах трансформації галузі.

   З доповіддю «Про завдання профспілкових організацій по контролю за забезпеченням виконання умов колективних договорів щодо покращення умов праці працівників та стану охорони праці в закладах галузі Запорізької області»  виступив юрист обласної організації  Хайдуков Д.О.

   У роботі засідання  взяв участь начальник лабораторії Запорізького обласного центра охорони праці Запорізької обласної ради Матвієнко Анатолій Миколайович. У своєму виступі  він розповів  про необхідність та порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці в закладах охорони здоров’я.

   Також, в урочистій обстановці за багаторічну плідну працю у професійній спілці та охороні здоров`я  та з нагоди Ювілею з дня народження були нагороджені   Почесною грамотою Профспілки працівників охорони здоров`я України:

   Ремига  Микола Миколайович, голова Кам’янсько-Дніпровської районної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, завідувач рентгенологічного кабінету КНП «Кам’янсько-Дніпровська центральна районна лікарня»;
   Мороз Оксана Петрівна, голова Василівської районної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, заступник головного лікаря Василівської центральної районної лікарні.

 



немає новин.

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011121314
15161718192021
222324262728
2930 

Фотодокументи